IVER HENNINGSENS RUTE

På nedenstående kort er Iver Henningsens omtrentlige rute i 1915 indtegnet med rødt. Ved at klikke på stednavnene kan man se og læse nærmere om, hvad Henningsen så og oplevede der. (Kortet er endnu ikke helt færdigt).

Der er i hovedsagen ikke foretaget rettelser i brevuddragene, de fremstår derfor i den oprindelige form, hvilket vil sige at der mangler et "h" hist og her og at eks. "æ" kan være udskiftet med "e". I hovedsagen er der dog tale om en form for lydskrift, og det kan derfor være en hjælp at læse umiddelbart uforståelige passager højt for sig selv. Tilføjelser er i skarp parentes, dog er ændringer i tegnsætningen foretaget stiltiende.


Pogubie Srednie


 
 
 
Prusinowo Königsthal Bobry Prostky Augustow Szczerberka Novinka Vilkaviskis Vilkabaliai Eglabaliai Egliskiai Vyspiniai Griskabudis Kaunas Marijampole Krytlaka Balinka Pogubie Sred Spychowo Biala Nesterov Monety Olecko Drygaly Goldap Griskabudis Kaunas Raseinaia Lioliai Maroniai Uturiai Rakava Pikciunai Vosisliski Valatkaiciai Beinorava Baisagola Ramigala Troskunai Dabuziai Traupis Piktogalys Kurkliai Kavarskas Dusetos Antasave Zarasai Utena Daugailiai Dubysa